Tuesday, June 29, 2010

Yang terkini tentang kami

salam to all,

wooow...sawang mannyaknyer...smpai spiderman pun ada..anyway baru ada mood nk update ni...yg terkini, ummi dan masih di penang, setelah 3 minggu di perak dan kembali ke penang semula..skrg menanti sang suami dtg amik this weekens..really cant wait...

rumah yg nak disewa sudah dpt, menanti kunci drpd tuan umah, alhmdulillah dpt umah kt perumahan yg lama sblm we all p abu dhabi.

umah utk dibeli pun baru chop ja...need further nego more n more, hope by age of 30 dpt duk umh sendiri,..moga2...

our 20 footer dh smpi since 11 june lg...kena la topup rm 600 coz lama tersadai kt port about 2 weeks..mujur ada tempat temporary utk disimpan..fuhhh...

perasaan ummi?tak tenteram selagi x duk sebumbung dgn hubby...x sabar nak mulakan hidup baru di KL..ditempat kami mencari rezeki dulu...

me? work?hhhmmm masih dlm pertimbangan, hubby x memaksa, but he prefer me to work from home, tapi kalu ada rezeki luar yg dtg bergolek ummi x menolak

ummi xtau perasaan org lain, tapi setelah 2 tahun berkepit dgn umar, dan almost 7 mos dgn azzam, rasa susah kembali utk ntar ank2 ke umh pengasuh, in fact skrg selain ummi dan abiy umar xmau org lain mandikan dan diapering him...

oklah need to go...penang kejap panas kejap x...ok yaaa.. daaaa...

p/s: kwn2 di KL sapa2 bleh recommend tukang jahit dgn upah yg berpatutan?bleh komen disini

8 sahabat ummi:

ummumishkah said...

mesti seronok sngat tu kan... selamat menempuh hidup baru!

Mrs. Ishamizu said...

smg urusan hangpa dipermudahkn..dh dok kl nti, update blog more often k..rindu kt celoteh hg..:D

MOMMAHOLICSURI said...

Aaaaa.. Zah dah balik sini yer? Welcome back Zah!! :)

Semoga yang terbaik untuk Zah dan family. Aamin

DeLLa said...

mai la jumpa aku nooo

Ummu Umar said...

ummumiskah: hidup baru mcm2 kena pikir la

kak chik: nanti nk p terjah mkn ikan bakaq kt melaka la...hrp2 dpt jmpa hg sblm hgpa fly

nuril: yes, we're back...thanks!

della: aku p tempah baju kt hang bleh?kikiki hg bawa aku p jakel okay!

Ummu Umar said...

ummumiskah: hidup baru mcm2 kena pikir la

kak chik: nanti nk p terjah mkn ikan bakaq kt melaka la...hrp2 dpt jmpa hg sblm hgpa fly

nuril: yes, we're back...thanks!

della: aku p tempah baju kt hang bleh?kikiki hg bawa aku p jakel okay!

Kay said...

Salam Zah,
Aku tempah kat Selayang. Agak jauh tp dlm RM30 (tgk kain gak, buatnya kain yg susah tu, lebih la sikit) je. Boleh buat mcm2 fesyen kalo nak.

Welcome back to KL. Jom jumpa jumpaan,

Nadine said...

Salam Zah, Welcome back to M'sia!! skang duk area mana?

 

Ummu Umar Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template